[صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
نظرسنجی
نظر شما در مورد کیفیت مطالب این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
:: جلد 10، شماره 2 - ( خرداد 1384 ) ::
جلد 10 شماره 2 صفحات 15-9 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه تاثیر روش Intramedullary Nailing با گچ گیری در کودکان مبتلا به شکستگی شفت فمور
منصور آذربال*، رضا توکلی دارستانی، ناصر ولائی
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده:   (9962 مشاهده)
سابقه و هدف: نظر به میزان شیوع شکستگی های شفت فمور و روند رو به افزایش آن به ویژه در کودکان و نوجوانان و افراد فعال جامعه و گزارشات متناقضی که در مورد روش های درمانی مختلف به ویژه گچ گیری و (Titaniom Elastic Nailing) TEN Nailing وجود دارد و به منظور مقایسه تاثیر روش های گچ گیری و TEN Nailing این تحقیق روی کودکان مبتلا به شکستگی شفت فمور مراجعه کننده به بیمارستان امام حسین (ع) طی سالهای ????-????انجام شد. مواد و روش ها: تحقیق با طراحی کارآزمایی بالینی، بر روی ?? کودک با دامنه سنی ??-? سال که دارای تشخیص قطعی شکستگی شفت فمور بودند و فاقد شکستگی باز، شکستگی متعدد، تروما به سر، Severe Comminution، مصرف داروهای تاخیر دهنده جوش خوردگی (:::union:::) بودند، انجام گرفت. بیماران به طور تصادفی به دو گروه شاهد با روش گچ گیری و گروه مورد با روش TEN Nailing تقسیم شدند. بیماران حداقل ?? ماه پیگیری شدند و تاثیر روش های درمانی بر:Ant/postAngulation، Varus/Valgus Angulation، Malrotation (کوتاهی یا رشد بیش از حد) Shortening /Overgrowth، اختلاف طول دو اندام (Limb Length discrepancy) را طی پیگیریها تعیین و با آماره Mann-U-Whitney مورد قضاوت آماری قرار گرفت. یافته ها:تحقیق روی تعداد??نفر در دو گروه??نفری که به لحاظ خصوصیات فردی و شکستگی فمور مشابه بودند، انجام گرفت.میزان Ant/post Angulation در گروه شاهد در ویزیت سوم 9.4±5.8 و در گروه کنترل 1.4±2.2 بود (p<0.000). میزان Varus/Valgus Angulation در ویزیت سوم در گروه شاهد 5.6±3.4 و در کنترل 1.5±1.8 بود (p<0.001). میزان Shortening/Overgrowth در طی ویزیت دوم تا سوم در گروه شاهد 2.58±1.75 و در گروه کنترل 1.5±1.8 بود (P<0.009). میزان Malrotation در ویزیت های دوم و سوم یکسان بود.. میزان LLD قابل قبول در پیگیری دوم در گروه کنترل بهتر از گروه شاهد (p<0.006) و در پیگیری سوم مشابه بود.. نتیجه گیری: به نظر می رسد که روش TEN Nailing بهتر از گچ گیری در مبتلایان به شکستگی شفت فمور عمل می کند. با توجه به سهولت عمل جراحی و درمان با TEN Nailing و اهمیت موضوع، انجام تحقیق کنترل شده با مدت زمان پیگیری بیشتر توصیه می شود.
واژه‌های کلیدی: شکستگی شفت فمور، Flexible Intramedullary Nailing، Spica Casting، TEN Nailing
     
نوع مطالعه: پژوهشی | موضوع مقاله: پزشکی
دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1396/12/12 | انتشار: 1396/12/12
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


آذربال منصور، توکلی دارستانی رضا، ولائی ناصر. مقایسه تاثیر روش Intramedullary Nailing با گچ گیری در کودکان مبتلا به شکستگی شفت فمور. پژوهنده. 1384; 10 (2) :9-15

URL: http://pajoohande.sbmu.ac.ir/article-1-58-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 10، شماره 2 - ( خرداد 1384 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645