:: جلد 5، شماره 3 - ( مهر 1379 ) ::
????? ????? ???? ????? ? ???????? ?? ??????? ?? ??????? ??????
حمید بهنیا*، مینا حسینی
??????? ?????? ??? ?? ???? ???? ??????? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ??????? ????? ?? ??? ? ?? ???? ?? ????? ?????? ??? ?? ? ?? ???? ????? ? ???????? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ????? ??????? ?? ???? ??????? ?????? ???? ??? ? ?? ????? ????? ????? ???? ????? ? ???????? ?? ??????? ?? ??????? ?????? ??? ????? ??? ???? ?????? ?? ?????? ???? ?? ??? ?????? ??????? ?? ???????? ????????? ????? ??????? ????????? ???? ????(?) ??? ??? ??? 78-1377 ?????? ????? ??. ????? ?? ??? ????????? ?????? ?? ????? ???? ?????? ????? ??? 159 ????? ???? ?? ?????? ??? ?? ??? ????? ??????? ????? ???? ? ???? ??? ???? ????? ????? ?? ?????? ??????? ?????? ??? ???????? ?????? ???? ????? ??? ??????? ????????? ? ????????? ??? ??? ? ???????? (??? ????? ????? (4 kg ? ???????? ?? ??? ?????????? ?? ?????? ??? ???????. ??????? ?? ??? ?????? ?? ?? ???? ????? ???? ??????? ???? ????? ? ???? ??????? ???????? ????? ????. ?? ??????? ???? ????? ???????? ? ???? ????? ?? ??? ????? 1 cc ????? ?? ??? ?? ????? ??????? ??????? ??? ? ?? ???? ???? ?? ??? ??? ???????? ??????? ???. ?? ????? ?? ???? ?? ????? ????????? ?? ?????? ?? ????? ??? ???? ??? ?? ??????? ????? ????? ???? ? ?? ????? ?? ?????? ?? ?? ??? ? ?????? ???? ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ????? ? ?? ????? ?? ?????? ?????? ?? ??? ?? ??? ?? ??? ??? ???? ??? ?? ??????? ???? ????? ???? ?? ??? ????? ??.?? ?????X2 ??? ??????? ?????? ?? ?? ???? ???? ????? ????? ???? ????. ????? 159 ??? ???? 53??? ????? 53 ??? ???? ????? ???????? ? 53 ??? ???? ????? ???? ????? ????? ? ???? ?? ?? ??? ??? ??????? ? ???? ???? ??? ????????? ????? ?????. ????? ???? ??????? ?????? ?? ???? ???? 79.2 ???? ??? ? ????? ???? ??????? ???? ?? ???? ???? 34% ???. ???? ????? ?? ???? ???????? 9.4% ? ?? ???? ???? ????? 7.5% ???. ?? ???? ?? ????? ???? ??????? ?????? ? ????? ???? ???? ????? ?? ??????? ?? ??? ??????? ??????? ????? ???? ????? ?? ??????.
واژه‌های کلیدی: ??????? ??????? ???? ?????? ????????

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/2/9 | انتشار: 1397/2/9

بهنیا حمید، حسینی مینا. ????? ????? ???? ????? ? ???????? ?? ??????? ?? ??????? ??????. پژوهنده. 1379; 5 (3) :9-15

جلد 5، شماره 3 - ( مهر 1379 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645