:: جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) ::
شایسته خراسانی زاده، مهسا معین السادات*، حمیرا کوزه کنانی
????? ? ???: ?? ???? ?? ?????? ???????? ??? ??????? ?? ??? ?????? ?? ???? ? ??? ???? ??? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ???? ?? ?? ??? ????? ???? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ??? ?? ???? ???????? ?? ????? ????.???? ? ??? ??: ??? ?????? ?? ???? ?????? ??? ????? 204 ?? ????? ???????? ?????? ?? ????????? ????? ?? ??? 79-1378 ????? ????. ?? ????? ?????? ????? ??? ??? ??? ? ??? ???? ????? ?? ??? ?? ???? ????? ?? ???? ? ??? ??? ???? ????? ???? ?? ??? ????????? ????? 204 ??? ?? ????? ??? ?? ?? ????? ????????? ??? ?????? ???????? ???? ??????. ??????? ?? ??? ?????? ?? ????????? 5% ????????? ?? ????? 0.2 ???? ??? ??? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ?????. ???? ?? ????? ?????? ?? ???? L3-L4 ?? ???? ????? Quincke 25 ????? ??. ??? ????? ????? ?? ????? Supine ? ???? ???? ????. 15 ????? ??? ??? ??????? (?? ????) ?????? ??? ???? ??? (Pin prick) ????? ??.????? ??: ????? ???? ??? ?? ?? ??? ????? ??????? ??? ?? (180-141 ????? ???)? ??? (107-43 ???????)? ??? ???? ????? (51-39 ????? ???) ?? ????? ???? ??? (?? high spinal ?? T10) ???? ?????.????? ???? ? ????? ??: ?? ???? ????? ??? ?? ???????? ????? ?????? ??? ?? ??? ???????? ?????: ??? ???? ??? ???? ????? ? ??? ????? ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ?????? ??? ????? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ??? ????? ???? ???. ?? ???? ?? ?????????? ????? ????? ?? ??? ?? ?? ????? ?? ????? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ??? ? ?? ?? ??? ???? ???? ????? ????? ?????? ??? ?? ?? ??? ????? ???? ???? ???? ???.
واژه‌های کلیدی: ??????? ??????? ????????? ????????? 5%? ??? ???? ?????

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/1/26 | انتشار: 1397/1/26

خراسانی زاده شایسته، معین السادات مهسا، کوزه کنانی حمیرا. ????? ????? ??? ????? ???????? ? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ??????? ?? ????????? ????? ????? 79-1378. پژوهنده. 1380; 6 (2) :9-15

جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645