:: جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) ::
????? ??? ??? ? ????? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??????? ??? 1378
عباس ارجمندشبستری*، محسن غفرانی، فرزانه فتاحی مسرور، هومن بخشنده
????? ? ???: ?? ???? ?? ????? ????? ?? ??? ??? ?? ???? ??? ????? ????? ???? ????? ?????? ? ??????? ????? ?? ???? ??? ????? ????? ?? ??? ??? ????? ??? ??????? ?? ????????? ??????? ?? ??? 1378 ????? ????.???? ? ??? ??: ?? ?? ?????? ?????? ?? 400 ???? ??????? ?????? ?? ???? ?????? ? ??????? ????? ???????? ?????? ? ???? ???? ????? ???????? ????? ????? ??? ????? ??????? ?? ??? ??? ????? ??? ???? ?? ???????? ??????? ? ??????? ?? ????? ??????? ??????? ??? ?? ?????? ?????? ? ??? ????? ????? ???? ? ????? � ???? ??? ?? ????? ????????? ?????? ???? ??. ??????? ??? ? ??? ??? ??? ?? ?? ?? ????? ??? ?? ??? ??? (???? ???? ?? ????? ????? ??? ???? ???) ????? ? ?????? ????? ??? ???? ??? ????? ?? ????? ??? Mann Whitney U test, t-test ?????? ??.????? ??: ????? ??? 400 ??? ?? ??????? ??? 31.7�15.7??? ????? ????. ??? ??? 51.9�27.1 ???? ??? ???? ?? ?? ????? 1.3 ?? 163.6 ???. ????? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ???????? ?? (r=0.24) ??? ?????? (r=0.29) ???? ????? ??????? (r=0.30) ? ??? ????? (r=0.26) IUD? ?? ???? ?????? ? ???? ??? ???? ?? ?????? (r=-0.25)? ????? ????? ???? (r=-0.25) ??????? ?? ??? ??? ??????? ?? ??????? (r=-0.36) ? ??????? ?? (r=-0.33) OCP ?? ???? ????? ? ???? ???? ???. ??? ??? ?? ???? ????? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ??? ??? ?? ???? ????? ??? (P<0.001). ?????? ????? ??? ??? ?? ???? ????? ?? ????? ??????? (r=0.59) S? ??????? ???? 2 ? ???? 3 (r=0.47) ???? ?? ???????? ?? ? ??? ??? ???? ???.????? ???? ? ????? ??: ??? ???? ???? ????? ?? ??? ???? ?? ??? ? ?? ??? ????? ?????? ???????? ???? ??? ?? ??????? ???? ?????? ???? ? ????? ????? ?? ?? ????? ?? ?????.
واژه‌های کلیدی: ??? ???? ??????? ??????

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/1/26 | انتشار: 1397/1/26

ارجمندشبستری عباس، غفرانی محسن، فتاحی مسرور فرزانه، بخشنده هومن. ????? ??? ??? ? ????? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??????? ??? 1378. پژوهنده. 1380; 6 (2) :9-15

جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) برگشت به فهرست نسخه ها