:: جلد 6، شماره 1 - ( فروردين 1380 ) ::
????? ??????????? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ?????? 1379-1370
سهراب صادقی*
????? ? ???: ?? ???? ?? ???? ???? ???????? ????? ????? ?????? ???? ? ?????? ???? ?? ????? ????? ??????? ???? ????????????? ? ??????? ??????? ????? ? ??? ??????? ?????? ? ?????? ????? ? ?? ???? ?? ????? ????? ? ??? ???? ??????????? ?????? ?? ????? ????? ??????????? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ?? ?????? 1379-1370 ????? ????. ???? ? ?????: ????? ?? ??? ?????? ???? ??? ????? (existing data study) ????? ???? ?????? ????? ???????? ?? ?? ?????? ????? ???? ?? ????????? ????? ? ??? ??? ????? ???? ????? ? ????? ???? ????? ???? ???? ?? ????? ??? ?????? ?? ??? ???????? ????? ?????? ???? ???? ????? ???? ????. ??????? ???? ???????? ????? ????????? ????? ??????? ??????? ??????? ??? ????? ? ??? ???????? ??? ??????? ?????? ? ????????? ???? ?? ?????? ?? ???????? ???? ?? ???? ???? ? ????? ?????. ????? ??: ?? ??? ?????? 192 ????? ?? ????? ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?? ????? ????? ????? ??????????? ???? ????? ??????? Brain MRI ????? ??? ???. 57 ???? ??????? ?? ????? ? 43 ???? ?? ???? ????? ?? ?????. ?? ???????35.8�18.5 ??? ?? ?????? ???? ?? ???? 50-40 ????? ???? ???. 67 ???? ??????? ?? ????? ??? ??????? ???? ?????? ?? ???? ???? ????? ?? ??? ????? ???????????? ????? ??? ? ?? ??? ??????? ????????????? ???. 92 ???? ??????? ????? ????? ? ????? 13 ??? ?? ??????? ?? ?? ????? ?? ????????? ??? ??????. ????? ???? ? ????? ??: ???? ????? ???????? ???? ?? ????? ??? 10 ??? ? ?????? ????? ???? ???????? ???????? ? ????????????? ?? ??? ????? ????? ?? ??????? ??? ???? ????? ????? ????.
واژه‌های کلیدی: ???????? ????? ???????????? ????? ???? ??? ???????? ???????????? ???????

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/1/28 | انتشار: 1397/1/28

صادقی سهراب. ????? ??????????? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ?????? 1379-1370. پژوهنده. 1380; 6 (1) :9-15

جلد 6، شماره 1 - ( فروردين 1380 ) برگشت به فهرست نسخه ها