:: جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) ::
???? ??????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ????
منوچهر ایلخانی*، سیدمحسن جهان بخش
????? ? ???: ?? ???? ?? ???? ???? ????? ???? ???? ? ?????? NCS ? EMG ?? ????? ??? ?????? ????????? ?? ? ??? ??? ????? ????? ???? ?? ??????? ?? ????? ??????? ????????? ???? ??? ????? ?? ????? ????? ???? ??????? ????????? ??? ?? ????? ????? ???? ???? ????? ??.???? ? ?????: ??? ????? ?? ??? ????????? ?????? ?? ??? ?????? ????? ????. ????? ?? 100 ??? ?????? ??????? ????????? ??? ????? ?? ? ?????? ????? ????? ????? N20Latency ????? ?? ????? ??? ?? N20Latency ?? ??? (?????? ??? ?????) ? ??? ????? N20Latency ????? ??? ?? N20Latency ????? ???? (?????? ??? ??????) ?? ???? Mean � 3 SD ?? ????? 6m.s ? 1.5m.s ???? ??? ? ????? ?????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ????? ???? ???? ?? ??? ????? ??. ????? ????? ????? ?? ????? ???? ???? ?? ??? ??????? ????????? ??? ????? ? ????? ?? ??? ?????? ???? ???? ??. ??? ??? ???? ??? ????? ???? ????? ???????? ?? ?? ????? ??????? ????????? ??? ?????? ?????? NCS ? EMG ?? ????? gold standard ?????? ?? ??? ????? ????? ? ????? ???? ???? ????? ?? ? ?? ??? ????? ???? ??? ???? ???? ? ???? ??????? ????????? ??? ?? ????? ??? ????? ????? ?????.????? ??: ??? ????? ??? 61 ??? ?? 46 ????? ????? ????. ??????? ??? ???????? 36�8.08 ??? ??? ? ???? ???????? ?? ??? ???? ?????. ???? ??? ???? ???? ??????? ????????? ??? ?? ????? ??? ????? 97% ? ???? ??? ???? ???? ?? 35.7% ???.????? ???? ? ????? ??: ??? ?????? ???? ??? ?? ??????? ????????? ??? ????? ???? ??? ???? ???? ?? ????? ????? ???? ???? ?? ????. ??? ??? ?? ??? ????? ???? ??? ???? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ???? ??????? ????? ????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????? ???? ???? ???. ????? ?? ??? ?? ???? ?? ??????? ???? ?? ??? ????? ????? ???? ???.
واژه‌های کلیدی: ????? ???? ????? ??????? ????????? ???? ???? ??????

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/1/27 | انتشار: 1397/1/27

ایلخانی منوچهر، جهان بخش سیدمحسن. ???? ??????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ????. پژوهنده. 1380; 6 (2) :9-15

جلد 6، شماره 2 - ( تير 1380 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645