:: جلد 5، شماره 1 - ( فروردين 1379 ) ::
????? ?????????? ?? ???????? ?? ???? ????? ?? (Alopecia areata)
فرهاد ملک زاد*، شادان کبیری
???? ????? ??? ??? ?? ???????? ????????? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ??? ??? ?? ? ?? ????? ????? ??? ?? ?? ??? ? ??? ?? ?????? ??? ????. ??? ?? ??? ?? ?????????? ?? ???? ???????? ???? ? ?? ????? ?? ???? ? ?? ???? ?? ??? ?? ????? ?? ?? ??? ?????? ????? ??????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ????? ????? ????? ??????????? ??? ????? ?? ??? ??????? ????? ?? ???? ????? ?? ?????? ????? ?? ????????? ????? ???? ?? ??? 1376 ????? ????. ????? ???? ?? ??? ????????? ??????(Clinical trial) ?? ??? ?????? ??? ? ??? ?? ??? 30 ????? ?? 40 ????? ???? ???? ?????? ? ????? ?????? ?? ?? ???? ??? ???? ????? ? ???? ?? ???? ? ????? ??? ? ????? ?? ???? ????? ???? ????. 30 ????? ???? ????? ?? ???? 27�8.1 ??? ???? 19 ?? ? 11 ??? ?????. ??? ?????? 25 ????? ???? ?? 6 ??? ? 15 ????? ??? ?? 6 ??? ?? ????. ?? ???? ??? ??? ?? 50 ???? ?????? ???? ????? ??? ?? ???? ????? ????? ?????? ?? 82.5 ???? ??????? ??? ?? 50 ???? ? ?? ???? ???? 2 ???? ??? ? ????? ???? ??? ???? ? ???? ??????. ?? ???? ?? ????? ???? ???? ??????????? ?????? ????? ?? ??? ? ????? ??? ???? ????? ?? ?? ????? ??????? ???? ????? ?? ????? ?? ???.

دریافت: 1385/6/15 | پذیرش: 1397/2/8 | انتشار: 1397/2/8

ملک زاد فرهاد، کبیری شادان. ????? ?????????? ?? ???????? ?? ???? ????? ?? (Alopecia areata). پژوهنده. 1379; 5 (1) :9-15

جلد 5، شماره 1 - ( فروردين 1379 ) برگشت به فهرست نسخه ها